Domeinnaam Registratie

NU GRATIS CLOUD WEBHOSTING BIJ ELKE NIEUWE DOMEINREGISTRATIE!

Domainnames.be is de uitgelezen partner voor bedrijven, instellingen en particulieren inzake domeinnamen. Als officiŽle registrar van dns.be verzorgt en beheert domainnames.be sinds 2001 de domeinregistraties van duizenden tevreden klanten.

Kiezen voor domainnames.be als registrar is kiezen voor een persoonlijke en onafhankelijke service: we helpen je bij het instellen van je domeinconfiguratie, en zijn niet afhankelijk van je ISP! Zo blijf ook jij later vrij om van ISP te veranderen!

Waarom je eigen domeinnaam registreren?

Een domeinnaam is jouw unieke adres op het internet, voor zowel je website als e-mail. Een goede keuze voor je domeinnaam kan bepalend zijn voor het succes van je website, en bijgevolg ook voor het succes van je bedrijf, instelling of vereniging. Verzorg je een eigen blog? Dan ook zal een goede domeinnaam bepalend zijn voor het aantal lezers van je blog!

Ook je e-mailadres met een eigen domeinnaam doet wonderen. Een bedrijf met mailadres ...@hotmail.com, ...@telenet.be, etc. wordt door niemand serieus genomen! Daarom biedt domainnames.be een unieke service: je kan een onbeperkt aantal emailadressen koppelen aan je eigen domeinnaam, en deze automatisch linken aan je bestaande mailbox bij google, telenet, belgacom etc.. (zie: e-mail forwarding).

Services inbegrepen bij elke domeinregistratie

  • Vrij gebruik van onze nameservers (dns)
  • Onbeperkt aantal subdomeinen, inclusief wildcard subdomein
  • Onbeperkt aantal URL-forwardings
  • Onbeperkt aantal e-mail-forwardings
  • GRATIS CLOUD WEBHOSTING
Beheer je domeinnamen
Domeinnaam Registraties
Hosting & DNS Services
Mail- & URL-Forwarding